La consellera Meritxell Serret visita les noves instal·lacions del Mas La Coromina i dóna el tret de sortida al ‘Benvinguts a Pagès’

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret ha visitat aquest divendres les noves instal·lacions del Mas La Coromina a la Vall d’en Bas. Serret ha aprofitat l’ocasió per donar el tret de sortida a la segona edició del ‘Benvinguts a Pagès’.

El Mas La Coromina de la Vall d’en Bas ha estrenat noves instal·lacions amb la presència de la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, que ha destacat el paper i el valor d’explotacions com la del Mas La Coromina. En aquesta explotació garrotxina aposten per un projecte educatiu, per apropar el sector primari i els processos d’elaboració dels aliments als consumidors de totes les edats.

La consellera Meritxell Serret, ha estat l’encarregada d’inaugurar el ‘Benvinguts a Pagès’, una iniciativa que ha ampliat notablement l’oferta d’activitats en la seva segona edició. En definitiva, una jornada que ha servit per impulsar un sector primari que no viu els seus millors dies, però que amb actes com aquest es reivindica i posa de manifest la seva importància per la societat.

x