L’executiva local d’Esquerra d’Olot escull Anna Barnadas com a nova portaveu del grup municipal a l’Ajuntament d’Olot

Anna Barnadas, fins ara número 2 d’Esquera a Olot, serà la nova portaveu del grup municipal. Així li ho han demanat els seus companys i així ho ha ratificat l’executiva local. Sòcia de l’ANC, Barnadas va començar a treballar pal partit poc abans de les darreres eleccions municipals. En poc temps ha assumit importants responsabilitats, com a secretària d’organització de la secció local, secretària de patrimoni natural, biodiversitat i energia de la secció comarcal i vicepresidenta de la sectorial nacional de Medi Ambient. Una de les primeres accions que emprendrà serà reunir-se amb l’alcalde d’Olot per mostrar-li suport pel que fa al procés d’independència.

Barnadas també preveu reunir-se amb els portaveus de la resta de grups representats al consistori. Respecte les línies de treball, el grup municipal continuarà les portades a terme amb Pere Gómez en matèria de recuperació del Nucli Antic, mobilitat i Medi Ambient.

Per la seva banda, Manel Mitjà, numero 6 ha acceptat incorporar-se com a nou regidor d’Esquerra en substitució de Pere Gómez. Serà la primera vegada que ostenti el càrrec, tot i que porta molts anys com a militant i durant uns anys va assumir la presidència de la secció local d’Esquerra. La nova portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot anuncia una oposició constructiva i en positiu com la portada a terme fins ara amb Pere Gómez al capdavant.