S’acaba la campanya ‘No et quedis el canvi’ amb la trencada de guardioles

La campanya ‘No et quedis el canvi’ de Càritas Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot ha acabat amb la trencada de guardioles a diverses escoles de la Garrotxa. Ahir, va ser el torn de l’escola Castanyer de Sant Joan i la Castellroc de Castellfollit. Avui al matí, ha estat el de l’Escola Sant Roc. Els diners recaptats serviran per a les accions socials de Càritas.

Eufòria entre els alumnes de l’escola de Sant Roc. Avui han trencat guardioles solidàries. Es tracta del projecte ‘No et quedis el canvi’ de Càritas Garrotxa i de l’Associació de Comerciants d’Olot, que va arrencar l’1 de maig. La campanya ha posat el seu punt i final amb la trencada de guardioles de terrissa a les escoles Castellroc de Castellfollit, Castanyer de Sant Joan les Fonts i la Sant Roc d’Olot. Durant el mes de maig, la gent podia deixar el canvi de les botigues a les guardioles per a destinar-lo a accions socials de Càritas.

És una campanya consolidada que ja ha arribat a la seva 5a edició. Ara, però, se’ls gira feina. Toca recomptar tots els canvis aconseguits. L’any passat se’n van recaptar uns 2.600 euros. Càritas també ha comptat amb el suport de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot, que va dissenyar el cartell i va assessorar els alumnes de les escoles implicades per a pintar les guardioles.

x