La Volcànica Lan Party Summer Edition compta amb 90 participants

La Volcànica Lan Party Summer Edition es celebra a Olot aquest cap de setmana. Ha estat la primera vegada que l’organització ha optat per desdoblar l’esdeveniment i portar a la Garrotxa una versió estiuenca. Tot i que les dates coincideixen amb exàmens, la participació és positiva segons els organitzadors.

‘Gamers’ de la comarca i dels seus voltants no s’han perdut aquesta Lan Party organitzada pel Servei de Sistemes d’Informació del Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Associació d’Ordinadors Enllaçats. L’esdeveniment també compta amb desenvolupadors que han dissenyat un videojoc en temps real. En aquesta dotzena edició les activitats estrella són les competicions en equips de 5 del League Of Legends i del Counter Strike GO.

Gràcies als patrocinadors de la Lan Party Summer Edition, l’organització ha comptat amb diversos premis relacionats amb la tecnologia i altres camps.