El 9è torneig de futbol base de Les Preses acull a més de 600 futbolistes

Les Preses va gaudir aquest cap de setmana del torneig de futbol d’un dels equips del municipi, l’escola de futbol base Les Preses. Des d’escoleta fins a juvenils, dissabte i diumenge el futbol va ser el protagonista.
torneig les preses
La 9ena edició d’aquest torneig de futbol base va comptar amb 42 equips de 16 clubs diferents o, el que és el mateix, més de 600 futbolistes de totes les edats. Un torneig que va començar el divendres amb els juvenils, que van jugar fins a quarts de 2 de la matinada. Dissabte es va aixecar ben d’hora amb l’escoleta fins els alevins, que van jugar de 9 del matí a 7 de la tarda a futbol 7. A 3/4 de 8 del vespre era torn pels cadets, que van jugar fins 2/4 de dos de la matinada. Ahir, els infantils van tancar el torneig. Un torneig que compta amb totes les categories del futbol base des del 2011 i que, per això, és especial dintre de Girona. Cap altre torneig té aquestes característiques. El sol va ser el gran protagonista del dissabte i els que més el van patir van ser els pares a les grades, que feien el possible per tapar-se.