El Club Bàsquet Garrotxa guanya per 68 a 64 al Sant Cugat i aconsegueix la permanència a la Primera Catalana

El Club Bàsquet Garrotxa-Santjoanenc serà de Primera Catalana un any més. Els d’Adrià Mercader ho han aconseguit al derrotar el seu rival en el play-out de descens, el QBàsket Sant Cugat, a qui han guanyat en el darrer i decisiu partit per 68 a 64, i han celebrat la permanència davant un pavelló ple de gom a gom per a l’ocasió.

És de Primera: el Club Bàsquet Garrotxa-Santjoanenc s’ha assegurat ser un any més a la Primera Catalana al superar l’eliminatòria de descens contra el QBàsket Sant Cugat per 68 a 64, en un partit que ha viscut de tot. Els garrotxins han arrencat molt bé l’enfrontament, dominant sota la cistella i canviant el seu sistema de pressió i bloqueigs que els ha permès obrir una diferència vital pel desenllaç del matx. A la mitja part, el Garrotxa-Santjoanenc guanyava per 10 punts: 36 a 26. Però després del descans el Sant Cugat ha començat a retallar punts, fent que els equips brindessin un final d’infart a la nombrosa i sorollosa afició present al pavelló. Els visitants han arribat a situar-se quatre punts per sota al lluminós, amb un Garrotxa que s’anava carregant de faltes personals. Però els d’Adrià Mercader mai han perdut el lideratge al resultat; i així s’ha arribat al final del partit, amb un Garrotxa que ha confirmat la seva presència una nova temporada a la Primera Catalana.