20 alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot escenifiquen l’obra ‘Quin món!’ al Teatre Principal

L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot va escenificar dissabte l’obra de teatre ‘Quin món!’ al Teatre Principal. Un total de 20 alumnes d’entre 5 a 11 anys hi van participar.

El Teatre Principal d’Olot va ser l’escenari de l’obra de teatre ‘Quin món!’ dels alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió. L’obra és una història de creació pròpia en la que els mateixos alumnes hi han bolcat imaginació i crítica amb un toc humorístic. ‘Quin Món!’ combina el món fantàstic amb un rerefons real.

Un dels temes que tracta l’obra és l’assetjament escolar, una experiència que va patir en primera persona un dels components del grup i que van decidir traslladar a l’escenari. A l’obra hi van participar una vintena d’alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’entre 5 a 11 anys.