450 nens i nenes de 18 escoles participaran aquest dissabte al torneig de futbol FutBiot Garrotxa

Aquest dissabte, Biot Fundation organitza el Segon Futbiot Garrotxa, un torneig de futbol on els valors compten tant com la victòria als partits. Enguany hi participaran 450 nens i nenes de 5è i 6è de primària de 18 escoles de la Garrotxa, repartits en 46 equips.

Les instal·lacions de l‘Escola de Futbol Garrotxa seran novament l’escenari del segon FutBiot Garrotxa, un torneig pioner creat per dos joves de la comarca amb l’objectiu de fomentar valors, com la inclusió social, a través de l’esport, entès com a eina socio-educativa.

En aquesta competició no guanyaran els equips més competitius o més preparats esportivament parlant. Valors com el respecte, la solidaritat, l’empatia, la inclusió o la igualtat de gènere poden decantar el resultat final. El sistema de puntuació contempla fins a 5 possibles punts per partit: 2 per la victòria, un més si l’equip és mixt, i dos punts per joc net i companyonia.

450 nens i nenes de 18 escoles garrotxines participaran a la segona edició del torneig que se celebra a la comarca. Els partits començaran a 2/4 d’11 del matí fins les 6 de la tarda. Al llarg de la jornada, els nens i nenes participants rebran la visita de professionals de l’esport. Al migdia, el jugador del Celta de Vigo Sergi Gómez visitarà les instal·lacions de l’Escola de Futbol Garrotxa i a la tarda serà el torn d’Aitana Bonmatí, jugadora del primer equip femení del FC Barcelona.

Més de 50 voluntaris de la comarca col·laboren en l’organització del torneig. Tots els beneficis de la jornada es destinaran als projectes que es duen a terme a l’orfenat d’Aldeas Infantiles SOS de Guinea Equatorial.

x