DinàmiG acollirà dimecres 14 de juny una jornada per apropar la innovació a les PIMEs garrotxines

DinàmiG acollirà una jornada el proper dimecres 14 de juny a la tarda, per tal d’apropar la innovació a les PIMEs garrotxines que s’hi vulguin apuntar. A l’acte les empreses podran accedir a una diagnosi tecnològica, subvencions per a projectes innovadors i formació gratuïta per als seus treballadors.

El consorci DinàmiG apropa la innovació a totes les petites i mitjanes empreses que vulguin conèixer la indústria 4.0 i con iniciar-se cap a la fàbrica del futur. Sota el títol ‘Metodologia, coneixement i aportació per  a la innovació a la PIME catalana’ la sessió que es celebrarà el proper dimecres informarà del programa ‘+PIME’. Un acte en el que s’explicarà com les empreses poden accedir a una diagnosi tecnològica per analitzar l’entorn competitiu, les competències i les capacitats tecnològiques de l’empresa. També com les companyies poden obtenir aportació a projectes d’innovació, on ‘+PIME’ aporta fins a un 50% dels 50 primers projectes, amb un màxim de 35.000 euros per proposta. A més, s’oferirà una formació gratuïta per capacitar professionals de l’equip per a que puguin funcionar com a gestors de la innovació.

A la jornada hi participarà Guillem Quintana, director d’Eurecat Girona, Andreu Bru, director del departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC i Patricia Arcos, directora de +PIME.

La jornada tindrà lloc a la seu de DinàmiG (carrer Tomàs Lorenzana, 15) dimecres 14 de juny de ¾ de 3 a 2/4 de 7 de la tarda. L’acte és gratuït però cal inscripció prèvia al mail carme.busquets@dinamig.cat indicant NIF, nom i cognims de la persona que assistirà, telèfon mail, empresa i càrrec.

Notícies relacionades:
– DinàmiG organitza un tercer Speed Dating a Olot amb l’objectiu de trobar persones amb domini d’idiomes per al sector turístic
– Creixen les ofertes de treball gestionades per l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG
– L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG troba feina a 139 persones durant aquest inici de 2017