Els cursos d’estiu de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot es centren en els models educatius innovadors

Els Cursos d’Estiu de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ja estan disponibles amb una àmplia oferta formativa centrada en models pedagògics innovadors. Per altra banda, la FES funciona com a espai d’estudi durant els dos primers caps de setmana de juny.

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ja té a punt els cursos d’estiu d’aquest 2017. El centre aposta per models pedagògics innovadors com el ‘Flipped Classroom’ (classe inversa) un taller de caire teòric i pràctic amb una metodologia en què s’aprèn la teoria a casa i es realitzen projectes a l’aula.

També un curs per aprendre eines per prevenir o resoldre conflictes com l’assetjament escolar. S’anomena ‘Les pràctiques restauratives’ i té per objectiu crear comunitat i ajudar a resoldre conflictes.

La tècnica del ‘Mindfulness’ com a eina de comunicació també serà present als cursos d’estiu de la FES. Es tracta de desenvolupar una atenció plena, continuada i constant que comporta una millor comunicació personal i professional.

L’Artteràpia en l’àmbit dels mestres i educadors també serà un dels cursos. Es treballarà la recerca de les capacitats creatives dels nens i joves afavorint la millora de la seva integració emocional.

La FES acollirà la segona edició d’un curs pensat per a tots els professionals que utilitzen la veu com a eina de treball, tècnica vocal basada en el mètode ‘Estill Voice Training’, que parteix d’un coneixement científic de l’anatomia, fisiologia i funcionament de la veu.

Per donar continuïtat als cursos que des de fa tres anys s’organitzen conjuntament entre la FES i el PEHOC, aquest any el tema girarà entorn el segle XIX. Lluites socials, transformacions econòmiques i resistències.

Des de la FES s’espera l’assistència d’un centenar de persones als cursos, de les quals predominaran docents de primària i secundària. Des de la setmana passada la Fundació d’Estudis Superiors obre les seves portes com a espai d’estudi en caps de setmana previs a Selectivitat i períodes d’exàmens universitaris. Els horaris d’obertura són els divendres de 20 a 24 h, i els dissabtes i diumenges de 15 a 24 h.

Notícies relacionades:
– La Fundació d’Estudis Superiors programa tres cursos de formació per a comerciants aquesta primavera
– La IV Jornada d’Energia d’Olot difon un model energètic sostenible i compta amb una setantena de professionals inscrits
– La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot presenta la nova edició de seminaris empresarials

x