El grup olotí Generació 3 publica el seu primer àlbum per celebrar els seus 5 anys d’història

El grup ‘Generació 3’, format per 3 músics olotins, ha complert 5 anys. Acaben de publicar el seu primer àlbum de versions, ‘Posa’t a ballar’, coincidint amb el seu aniversari.

3 músics, olotins, d’edats diferents. Es diuen Generació 3 i ja fa 5 anys que porten balades, rumbes, boleros i tangos a les Festes Majors i a sales de ball. Per celebrar els seus 5 anys, aquest hivern van treure un disc, el seu primer disc. Es diu ‘Posa’t a ballar’ i conté 19 cançons, d’aquelles que coneix tothom. Com aquesta, ‘Buona Sera’. “El disc l’hem fet per tenir un record: no sabem fins quan tocarem”, comenta el pianista Marc Romero.

El grup va començar fa 5 anys, quan van coincidir tocant en un casament.  “Ens movem per festes majors, de barri, sales de ball. No ens ho plantegem com músics professionals”, explica el guitarra i cantant, Joan Claret. El passat cap de setmana, van actuar a Castellfollit.  La propera actuació de Generació 3 serà el dia 17, a la Canya.

x