Olot TV busca els talents de la Garrotxa a ‘Talent Volcànic, un nou concurs per aquest estiu

Talent Volcànic’ és el projecte d’Olot Televisió per aquest estiu, un concurs que busca els millors talents de la Garrotxa, una comarca que destaca per tenir persones amb grans habilitats artístiques. Des d’ara fins a final de juny està obert el termini d’inscripció. S’hi poden apuntar les persones a partir de 7 anys. Per fer-ho s’han d’adreçar al web d’Olot Televisió, clicar l’enllaç del programa i omplir el formulari. D’entre tots els inscrits es seleccionaran els 35 millors talents que competiran per aconseguir ser el ‘Talent Volcànic 2017’.

Els dijous de juliol a la plaça Catalunya d’Olot
El concurs s’emmarca dins el calendari d’activitats de ‘La cua del Drac’ i es gravarà aquest juliol, els dijous (dies 6, 13, 20 i 27) a la plaça Catalunya d’Olot, a partir de les 19.30. Cada setmana s’instal·larà un escenari de grans dimensions perquè els talents de la Garrotxa demostrin les seves habilitats artístiques i/o musicals davant d’un jurat.

Un jurat decidirà el guanyador
El programa comptarà cada setmana amb un jurat format per persones representatives de la Garrotxa ens els àmbits artístic i musical, que opinaran i votaran totes les actuacions.

35 actuacions, 7 finalistes, 1 guanyador
A la primera edició del ‘Talent Volcànic’ s’hi podran veure fins a 35 actuacions. D’aquestes el jurat n’haurà d’escollir 7 finalistes, que competiran a la gran final del dijous 27 de juliol. El guanyador s’emportarà un important premi.

El públic, vital
El públic tindrà un paper molt important al ‘Talent Volcànic’. Cada participant podrà portar els seus seguidors i fans perquè animin com mai durant l’actuació. La pressió que facin sobre el jurat pot ser decisiva en la votació final!

Per Olot Televisió i La Xarxa
El programa es gravarà aquest juliol i s’estrenarà per pantalla el proper 19 de setembre per Olot Televisió i a La Xarxa Televisions, al Canal 159 de Movistar+, en horari de màxima audiència.

Un programa únic!
El programa serà conduït pel periodista Adrià Jiménez i Gemma Guzmán, que aportaran un to desenfadat a un concurs que serà únic. El director d’Olot Televisió, Albert Brosa, explica que “volem posar de relleu el potencial artístic que tenim a la Garrotxa, que és molt gran i de qualitat, en un programa que serà únic”. Brosa ha afegit que d’aquesta manera la Televisió de la Garrotxa, el mitjà de referència a la comarca, “surt al carrer per contribuir en les activitats d’estiu de la Cua del Drac i dinamitzar el centre de la ciutat, en aquest cas la plaça Catalunya”.