El pla de voreres i asfalt d’Olot destinarà 325.000 aquest estiu en millorar vuit vies urbanes de la ciutat

El govern d’Olot aprovarà dijous el pla anual de voreres i asfaltatge de la ciutat, que es començarà a aplicar aquest estiu amb un pressupost de 325.000 euros. D’altra banda, ja s’han iniciat les obres a la cruïlla del carrer Marià Jolis Pellicer i el Passeig dels Desemparats, per donar continuïtat al carril bici del carrer Pou del Glaç.

El pla anual de voreres i asfaltatge d’Olot arrencarà a partir de dijous. Llavors, la junta de govern aprovarà el projecte per dur a terme diverses actuacions a la ciutat, aprofitant el període de l’any on baixa el ritme laboral. Les obres seran al carrer de Bolós, que s’asfaltarà per acollir el mercat setmanal de la ciutat; l’asfaltatge també es farà a l’Avinguda del Morrot i Aragó, al carrer Ribes de Freser, i al Passeig dels Desemparats. A més, als carrers Joaquim Masmitjà i Verge de Fàtima i la Ronda de les Fonts es treballarà renovant les seves voreres. El govern d’Olot vol iniciar el més ràpid possible les obres per tenir-les enllestides abans no comenci la remodelació del Firal.

D’altra banda, també s’han iniciat les obres al carrer Marià Jolis Pellicer, que s’ajunten a l’enderroc d’una casa al carrer Valls Nous. En aquest indret proper al mas Closells es retiren els murs i els arbres del mas per donar continuïtat al carril bici que actualment mor al Pou del Glaç. Això ha comportat canviar el sentit de circulació d’algunes vies properes a les obres.

Notícies relacionades:
– La junta de govern local d’Olot aprova l’avantprojecte de bicicarril de les fonts de Sant Roc al pont de Can Russet

x