La Unió Esportiva Olot comença a construir el projecte a Segona B amb el fitxatge de Jordi Masó

La Unió Esportiva Olot ja prepara la propera temporada a la Segona Divisió B. El primer reforç arriba tot just 9 dies després de l’assoliment de l’ascens. Es tracta de Jordi Masó Ribas, un migcampista de 24 anys provinent de la Unió Esportiva Llagostera. La polivalència d’aquest jugador li pot anar molt bé a la Unió Esportiva Olot, i és que, Jordi Masó també ha jugat de lateral, pivot defensiu entre d’altres posicions.

Jordi Masó Ribas és el primer reforç de la Unió Esportiva Olot per a la temporada 2017-2018. Després d’assolir l’ascens a Segona Divisió B els garrotxins s’han fet amb els serveis d’un migcampista de 24 anys, nascut a Fontcoberta i amb arrels garrotxines a Mieres i Argelaguer.

Masó aterra a Olot després de militar sis anys a la UE Llagostera on va poder jugar més de 3.000 minuts a la categoria de plata del futbol estatal. La polivalència d’aquest jugador li pot anar molt bé a la Unió Esportiva Olot, i és que, Jordi Masó també ha jugat de lateral, pivot defensiu entre d’altres posicions. El jugador va iniciar la seva carrera al CE Banyoles, després va passar al juvenil del Girona per acabar a les files del juvenil del FC Barcelona i posteriorment ja va fer el salt al Llagostera.

Dretà, jove, de la demarcació de Girona, amb esperit de sacrifici i experimentat, encaixa perfectament amb el projecte olotí. Masó s’incorpora a l’Olot a l’espera de conèixer qui serà el seu pròxim entrenador.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot rep l’Sporting de Gijón amb un únic objectiu: l’ascens a 2a Divisió B
– La Unió Esportiva Olot fa un pas endavant per pujar a la Segona B al guanyar l’Sporting B per 0 a 1
– La Unió Esportiva Olot empata amb l’Sporting de Gijón ‘B’ i ja és equip de Segona Divisió B