Riudaura preveu disposar del nou dispensari mèdic després de l’estiu

Riudaura gaudirà d’un nou dispensari després de l’estiu. Estarà ubicat a les antigues escoles, amb la voluntat de millorar el servei existent. Aquesta és la intenció de l’equip de govern del municipi, que està a punt d’adjudicar l’obra, valorada en 73.000 euros.

El dispensari de Riudaura dóna servei als seus veïns dos dies a la setmana, i està situat als baixos de l’edifici de l’Ajuntament del municipi. Actualment es considera que un 30% de riudaurencs tenen com a referència aquest centre, però les instal•lacions no són les adequades per respondre a les necessitats dels veïns. Per aquest motiu, l’equip de govern té la intenció de traslladar el dispensari als baixos de les antigues escoles. S’espera que amb la nova ubicació la meitat dels veïns de Riudaura usin el nou centre.

El projecte valorat de l’obra és de 73.000 euros, i la intenció és que els treballs s’iniciïn el més aviat possible, amb l’objectiu que es pugui disposar del nou servei d’atenció mèdica un cop passat l’estiu. El dispensari s’ubicarà a una de les dues aules que hi ha als baixos de les antigues escoles, amb la voluntat de reconvertir els altres espais en un futur per dotar l’equipament de nous usos.

Pel que fa al servei es mantindrà l’atenció mèdica dos matins a la setmana, però l’Ajuntament vol valorar amb el personal de l’Àrea Bàsica de Salut si un dels dos dies es pot donar el servei a la tarda.

Notícies relacionades:
– Lola Casas dedica el seu últim llibre ‘Mentides?’ a l’Escola Lluís Castells de Riudaura