El CN Olot impulsa DRAC’s, un nou projecte destinat a joves de 13 i 14 anys per aquest juliol

D’altra banda, aquest dilluns el Club Natació Olot ha obert el període d’enquestes  en el marc del procés participatiu. Fins a dia d’avui, 800 socis ja han dit com volen que sigui el club en el futur.

El Club Natació Olot ofereix per aquest juliol un nou espai per a joves d’entre 13 i 14 anys. El projecte es diu DRAC’s i inclou activitats esportives i lúdiques amb l’objectiu de fomentar el treball en equip i el compromís social.

A part de fer esport i de passar-ho bé, els joves aprendran a fer ràdio, un bloc, tir amb arc i també faran una sortida de 3 dies. Funciona per quinzenes i les inscripcions es poden fer a través del web o presencialment a les instal·lacions.

Per altra banda, aquest dilluns el Club Natació Olot va obrir la convocatòria per a participar a les enquestes del procés participatiu. De moment, gairebé 800 socis hi han participat. Hi ha temps fins el 15 de juny. L’objectiu de les enquestes és preguntar als socis sobre els serveis i usos de les instal·lacions per saber quin club volen en el futur. El grup impulsor del procés participatiu serà l’encarregat d’analitzar-les.

Notícies relacionades:
– La nova presidenta del CN Olot anuncia un nou procés participatiu per la remodelació de les instal·lacions
– Gemma Soy arriba a la presidència del Club Natació Olot amb l’objectiu d’assolir tots els reptes que es proposa l’entitat
– Gaspar Senis afirma que plega per no eternitzar-se a la presidència del Club Natació Olot

x