El CPA Olot rep el premi de l’Esport Català al món de la Fundació Catalana de l’Esport

El Club Patinatge Artístic Olot va rebre aquest dimecres el premi de l’Esport català al món, de mans de la Fundació Catalana per a l’Esport. El CPA Olot va recollir el premi a l’Espai Endesa de Barcelona.

La Fundació Catalana de l’Esport és una entitat que té per objectiu contribuir a la promoció de l’esport català, donant suport als seus esportistes i entitats i generant coneixement per potenciar la seva internacionalització. En aquesta línia, cada any lliuren els Guardons de l’Esport, un reconeixement a les persones i clubs que contribueixen a l’objectiu de la Fundació. La gala va tenir lloc aquest dimecres a Barcelona, i allà es va premiar la tasca del Club de Patinatge Artístic Olot amb el guardó ‘Esport català al món’, per la contribució que fan a la difusió internacional de la seva disciplina i del país. Per als entrenadors del club, Ricard Planiol i Ester Fàbrega, l’èxit rau en treballar d’allò concret per arribar al reconeixement global.

Precisament, el premi arriba quan queden 22 dies per a la finalització de la campanya de micromecenatge per viatjar al proper Mundial de grups de xou en patinatge a la Xina. El CPA Olot necessita 25.000 euros per anar a Nanjing, i espera que tothom sigui còmplice per a poder participar-hi. De moment, un cop superat l’equador de la campanya, s’ha recollit el 25% del fons necessari.

Notícies relacionades:
– La Fundació Catalana per a l’Esport lliurarà un premi al CPA Olot, a la 1a edició dels Guardons de l’Esport