El diari nord-amercià Los Angeles Times parla de Besalú com el poble més interessant de l’Estat espanyol

Un poble de conte de fades, petit, fotogènic, amb molt per oferir. Aquests només són alguns dels adjectius de l’article publicat Los Angeles Times sobre Besalú. La periodista nord-americana Irene Lechowitzky defineix el poble com el més interessant de l’estat.

“Besalú, el poble més interessant de l’estat espanyol del qual mai has sentit a parlar”, aquest és el titular d’un article publicat aquesta setmana al diari nord-americà Los Angeles Times. L’autora n’és la periodista Irene Lechowitzky i explica els racons més emblemàtics i històrics i com, per casualitat, va anar a parar a Besalú.

La periodista parla del compte de Besalú Guifré el Pelós. També del trobador Raimon Vidal. No s’oblida del pont medieval, de la ciutat jueva, de les esglésies romàniques ni del Museu de la Miniatura. Creuant el pont, escriu, sembla que entris en un conte de fades.  Lechowitzky descriu Besalú com un poble fotogènic, petit, amb molt per oferir. Acaba el seu article dient que només troba a faltar una cosa durant la seva visita a Besalú. Un trobador tocant de rerefons. Raimon Vidal.

x