Euram i el Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat firmen un conveni en relació al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

El Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat i l’Associació Cercle Euram Garrotxa han arribat a un acord per un conveni que busca el desenvolupament socioeconòmics sostenible de la comarca a través del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El Centre de Documentació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa ha estat l’espai escollit per l’Associació Cercle Euram Garrotxa i el Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat per presentar un conveni de col·laboració. Aquesta és una iniciativa pioner a nivell estatal que demostra que a la comarca, la presència de zones protegides s’ha entès com un actiu socioeconòmic i un factor de competitivitat territorial. Aquest conveni entre el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el sector terciari, dels serveis, és important per estructurar la relació amb el sector industrial i fer competitiva la comarca, aprofitant al màxim l’entorn natural en la que està.

Notícies relacionades:
– Turisme Garrotxa creu que és complicat fer pagar per visitar el parc natural però veu amb bons ulls que el turisme contribueixi en la seva conservació