Les entitats sobiranistes de la Garrotxa consideren lògiques la data i la pregunta del referèndum

Tal i com estava previst, aquest matí el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha anunciat la data i la pregunta del referèndum. La proposta és ben vista pels responsables locals tant de l’ANC, com d’Òmnium, com l’Associació de Municipis per la Independència.

A 2/4 d’11 del matí el president Puigdemont anunciava la data i la pregunta del referèndum sobre el futur polític de Catalunya. Tant l’ANC, com Òmnium com l’Associació de Municipis com la Independència estan satisfets de la proposta. Consideren que la data compta amb un marge lògic i la pregunta és prou clara. El compte enrere fins a l’1 d’octubre ja ha començat.

Notícies relacionades:
– Òmnium Garrotxa i l’ANC organitzen busos des d’Olot per assistir a la convocatòria ‘Referèndum és democràcia’ d’aquest diumenge a Barcelona