El Club Hoquei Olot estrena escut i nou equipament per la temporada 2017-2018

El Club Hoquei Olot ha tancat la temporada 2016-2017 pensant ja en la propera. El proveïdor d’indumentària del club havia esgotat existències i per tant tocava renovar la samarreta. La directiva va decidir refer també l’escut per facilitar el seu ús en format digital. L’entrenador del sènior, Gerard Pujol ha aprofitat l’ocasió per anunciar que es desvincula del club.

Tancar la temporada pensant ja en la propera. Això és el que va fer el Club Hoquei Olot. Aquest divendres ha presentat el nou escut de l’entitat i el nou equipament del club per la temporada 2017-2018. L’entitat torna a nom

La nota negativa de l’acte ha estat la desvinculació de l’entrenador del primer equip, Gerard Pujol, que deixa el club després d’assolir la permanència a Nacional Catalana. Pujol fa bon balanç de les dues temporades en les que ha dirigit l’equip i ara començarà una nova etapa a OK Lliga.

Una altra novetat és que l’entitat torna a anomenar-se Club Hoquei Olot com en els seus inicis, de manera informal ja se’l coneixia així i per això han decidit fer-ho oficial. La presentació del nou escut i la nova samarreta va estar acompanyada d’un berenar popular amb presència de jugadors, directiva i familiars del club.

Notícies relacionades: 
– El Club Hoquei Olot planta cara al líder de Nacional Catalana, el Club Esportiu Noia (2-2)
– L’Hoquei Olot remunta però es deixa empatar a l’últim minut per l’Hoquei Sant Just (4-4)
– El Club Hoquei Olot perd a casa davant el Capellades Hoquei Club en un partit on els olotins mereixien més (2-3)