El Club Natació Olot celebra la diada del soci amb activitats de tota mena

Aquest dissabte va ser el dia del soci del Club Natació Olot. Una jornada en la que els associats poden provar totes les activitats que ofereix el club de manera gratuïta.

Socis de totes les edats del Club Natació Olot van gaudir d’una jornada de germanor en el marc del dia del soci de l’entitat olotina. Inflables a la piscina, exercicis dirigits i diferents competicions esportives van ser algunes de les activitats que es van tirar endavant.

El temps va acompanyar la diada del soci del Club Natació Olot, en la que es va organitzar un partit de futbol entre socis, una competició de pàdel amb premis, una activitat d’aqua gym i un dinar de germanor gratuït per a tots els socis.

La mainada també va ser protagonista del dia, per exemple, participant a proves de natació amb medalles pels més ràpids. Amb tot, el Club Natació Olot va inaugurar la temporada d’estiu amb la companyia de la seva gent.

Notícies relacionades:
– El Club Natació Olot fa un reconeixement a la temporada dels seus nedadors

x