Garrotxa Diversa organitza el primer iftar popular garrotxí a l’Hospici amb l’objectiu d’apropar cultures

L’Hospici va acollir dissabte el primer iftar popular de la Garrotxa Prop d’un centenar de persones van degustar productes originaris del Marroc combinats amb aliments garrotxins en un acte organitzat per l’entitat Garrotxa Diversa.

Garrotxa Diversa va organitzar el primer iftar popular celebrat a la comarca. Prop d’un centenar de persones es van reunir per degustar plats d’origen marroquí i també autòctons. L’iftar és l’àpat nocturn amb el que es trenca el dejú durant el mes islàmic del Ramadà. Els participants a l’iftar van ser els encarregats de portar els diferents aliments. Això va fer que la diversitat de plats fos notable. La sala d’actes de l’Hospici va ser habilitada perquè els practicants musulmans poguessin fer les seves oracions. En definitiva, un acte que va servir per agermanar cultures i per conèixer de més a prop el ramadà.