El Bosc de Tosca cau a Castellar i no aconsegueix l’ascens a Primera Catalana (2-0)

El Bosc de Tosca no va poder aconseguir l’ascens a Primera Catalana. Els de Les Preses van caure a la pròrroga a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallès per 2 a 0, tot i no encaixar cap gol en els 90 minuts de la tornada del play off.

El partit no anava mal encaminat pels interessos dels garrotxins que si anotaven un gol, obligaven al Castellar a fer-ne dos. A la pòrroga els locals van estar més encertats que els garrotxins i Jairo va anotar de cap al minut 93’. Als últims instants del partit el Bosc de Tosca bolcat es va bolcar a l’atac per aconseguir el gol que els donés el bitllet cap a Primera Catalana. Però en un contraatac Jairo anotava el segon i l’àrbitre xiulava el final del partit.

Notícies relacionades:
– El Bosc de Tosca manté la porteria a zero i s’ho jugarà tot a la tornada (0-0)

x