Dos projectes de la Garrotxa es troben entre els guanyadors dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017

Dues obres d’arquitectes garrotxins jan estat premiades a la 20a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2017. Es tracta del projecte ‘Radiador de Llum a Banyoles’, d’unparelld’arquitectes (Eduard Callís i Guillem Moliner) i Jesús Bassols, que ha guanyat a la categoria d’Interiors. L’altre projecte guanyador relacionat amb la comarca ha estat ‘Cuques de llum a Olot’, de Jordi Hidalgo, que ha guanyat el premi a la categoria de Paisatges. L’acte, on van assistir prop de 300 persones, va desvetllar un total de set obres premiades.

Notícies relacionades:
– Dotze obres garrotxines opten als premis d’arquitectura de la demarcació gironina del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

x