L’empresa garrotxina Metalúrgica Ros compleix 150 anys com a referent al món en la fabricació de tubs i accessoris

L’empresa Metalúrgica Ros compleix enguany 150 anys. Ubicada a Sant Jaume de Llierca des del 2004, és una companyia de caràcter familiar especialitzada en la fabricació de tubs i accessoris per l’extracció d’aire, pols, en línies de producció i ventilació. Divendres van celebrar l’aniversari amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement.

Metalúrgica Ros exporta actualment a tot el món, concretament a 30 països i és un referent en la fabricació de canonades de xapa galavanitzada i inoxidable. Divendres passat va ser un dia especial per l’empresa per la celebració del 150è aniversari de la seva fundació, l’any 1867. A més aquest any, com a fet remarcable, l’empresa garrotxina ha adquirit la companyia Shültz Iberica S.L., fabricant de canonada inoxidable. Els darrers anys han estat remarcables per Ros, que ha permès consolidar, per exemple, les vendes internacionals amb l’execució de grans projectes en països com la Índia, Xile, Turquia o Estats Units. Metalúrgica Ros té la seva seu a Sant Jaume de Llierca en unes instal·lacions de 12.000 metres quadrats.