Una trentena de persones busquen feina en el sector turístic a la 3a Jornada d’Ocupació en Xarxa de Dinàmig

L’Àrea d’Ocupació Dinàmig amb la col•laboració de Turisme Garrotxa ha organitzat aquest matí una nova trobada d’Ocupació en Xarxa. L’objectiu era trobar persones amb domini d’idiomes per a treballar en el sector turístic. 31 persones s’han presentat com a candidates davant de 7 empreses de la Garrotxa. De les anteriors edicions, 17 candidats han aconseguit un contracte laboral.

Una trentena de persones s’han presentat avui al matí a la 3a Jornada d’Ocupació en Xarxa de Dinàmig. Aquesta vegada, l’Speed Dating ha tingut lloc a la Torre Malagrida i estava enfocat al sector turístic. Es valorava, sobretot, el domini de diversos idiomes i la disponibilitat per treballar caps de setmana i festius.

Els candidats, com a les altres edicions, tenien només tres minuts per a presentar-se davant de les 7 empreses turístiques interessades. Les ofertes de feina són per a treballar com a guies, informadors o dinamitzadors d’activitats.

S’han celebrat dues jornades abans que aquesta: una destinada al sector industrial i una altra a l’hostaleria. Els diversos Speed Datings han mobilitzat uns noranta candidats i, de moment, s’han formalitzat 17 contractes de feina.

Notícies relacionades:
– DinàmiG organitza un tercer Speed Dating a Olot amb l’objectiu de trobar persones amb domini d’idiomes per al sector turístic
– Creixen les ofertes de treball gestionades per l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG
– L’Àrea d’Ocupació de DinàmiG troba feina a 139 persones durant aquest inici de 2017

x