Arrenca la selectivitat per a 178 alumnes garrotxins dels quatre instituts de postobligatori olotins

Aquest dimarts han arrencat les proves d’avaluació d’accés a la Universitat, més coneguda com a Selectivitat. A l’Institut Bosc de la Coma d’Olot s’examinen 178 alumnes garrotxins dels quatre centres comarcals, a més de 49 estudiants de l’Institut Abat Oliva de Ripoll. De moment, la jornada transcorre amb normalitat.

Prop de 32.000 alumnes catalans s’examinaran fins dijous de la selectivitat, la prova d’avaluació d’accés a la universitat. A la Garrotxa l’examen es fa aquest 2017 a l’Institut Bosc de la Coma, on s’acull a 227 estudiants de la Garrotxa i el Ripollès cridats a superar el test: d’aquests, 178 procedeixen dels quatre centres educatius de postobligatori d’Olot.

La selectivitat ha arrencat amb els exàmens de les matèries comunes a totes les línies, corresponents a la llengua castellana i catalana, i aquesta tarda tindran lloc proves d’assignatures específiques com anàlisi musical, química, economia de l’empresa o dibuix tècnic. Com a novetat enguany destaca que els estudiants no poden triar l’assignatura de modalitat, i la correcció d’horaris d’examen i descans pels alumnes amb necessitats especials.

Notícies relacionades:
– L’estudiant Marta Camós, de Montagut, és la millor nota garrotxina de la selectivitat 2016
– Les proves de les assignatures de modalitat tanquen la selectivitat del 2016
– La selectivitat segueix amb normalitat a la Garrotxa malgrat la polèmica de l’examen d’Empresa