La Cua del Drac compta amb més de 260 propostes per aquest estiu

La Cua del Drac comptarà, per primera vegada, amb un cicle de titelles a les places. Una altra de les novetats d’aquest any és l’activitat familiar Scape Moixina, una festa Holi o el programa i esdeveniment d’Olot Televisió, Talent Volcànic. En total, s’han programat fins a 263 activitats per a fer a la ciutat aquest estiu.

Ja s’ha presentat la programació d’estiu d’Olot, la Cua del Drac. Es tracta de 263 activitats de caire tan cultural, com comercial o de descoberta de l’entorn i destinades al públic local i també al turisme. La majoria es faran a l’aire lliure. I, aquest any, compta amb novetats.

Una de les novetats d’aquest any és el cicle Titelles a les places, que es faran dijous del mes de juliol i agost. Una altra és l’Scape Moixina, on famílies tindran 60 minuts per a resoldre enigmes de la Moixina. Olot també serà l’escenari d’una festa Holi i es farà, per primera vegada, el concurs ‘Talent Volcànic’ d’Olot TV. No falten a la programació les activitats consolidades, com el cicle Circ, de Música al Parc o el festival Cornamusam.

Notícies relacionades:
– L’actuació de la il·lusionista Silvana ha inaugurat el nou cicle Màgia a les Places de la Cua del Drac
– La Cua del Drac inclou més de 150 activitats lúdiques i culturals per fer a Olot durant aquest estiu

x