Inauguren l’exposició ‘La Fageda d’en Joan’ a l’Hospici, un recull de fotografies de l’artista Pep Sau

El dissabte es va inaugurar l’exposició ‘La Fageda d’en Joan’, del fotògraf Pep Sau. L’artista retrata l’espai, l’ambient on viu en Joan des de 10 anys, quan va decidir viure en una cova de pedra seca. L’exposició consta de 26 fotografies i es pot veure fins el 15 d’agost a l’Hospici.

En Joan porta 10 anys vivint en una fageda, a una cova de pedra seca, prop de la Fageda d’en Jordà. El fotògraf Pep Sau li ha dedicat una exposició, ‘La Fageda d’en Joan’, que es pot veure a l’Hospici fins el 15 d’agost.

Es tracta d’una exposició austera, on només hi ha lloc per a les 26 fotografies de la mostra. Cap text explica les imatges. És un recorregut que porta a l’espectador a captar l’atmosfera d’on viu en Joan, a través d’un joc de llum ombres i dels seus objectes. I sense desvelar el seu rostre.
Pep Sau ha estat més d’un any treballant en aquest projecte. Copsant l’ambient amb fotografies que traspuen certa poesia. Com la cortina que fa de porta, la bossa de mà penjada en un arbre o la seva tauleta de nit.

A part de l’exposició, s’ha fet un vídeo i un catàleg, on hi apareixen més de 50 fotografies i que compta amb un text del poeta garrotxí Albert Tarrés.

x