Josep Maria Juanola rep la Medalla de l’Esport de les comarques gironines per la seva tasca voluntària en l’àmbit esportiu

Divendres va tenir lloc l’entrega de les medalles de l’esport gironí, un acte que va complir 37 edicions amb una cerimònia al Pati de les Magnòlies de la seu de la Generalitat a Girona. Entre els quinze premiats hi havia un garrotxí: Josep Maria Juanola.

Entre els diferents motius per haver-li concedit aquest reconeixement, destaca el seu treball a les juntes directives de la Unió Esportiva Castellfollit de futbol i el Club Natació Castellfollit; així mateix, es va recordar que ell va ser l’impulsor del segon club femení de futbol de la història a la Garrotxa. Fa anys que Juanola pateix retinosis pigmentària, però aquest fet no l’ha allunyat de l’esport. Dins de l’Organització Nacional de Cecs Espanyols, l’ONCE, es va convertir en el primer afiliat a tot l’estat que entrenava un equip de futbol sala de la mateixa entitat. Actualment, Josep Juanola forma part com a vocal de la Federació Catalana d’Esports per a cecs.