La Unió Esportiva Olot presenta Martín Posse, el nou entrenador del club

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest dilluns el nou entrenador del club, Martín Posse. L’argentí va agrair l’oportunitat de tirar endavant el projecte olotí a la Segona Divisió B i va avisar que serà complicat però que esperen ser competitius.

Martín Posse és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot. L’argentí ja va lluir amb els seus nous colors i va oferir la primera roda de premsa en el marc de la seva presentació a l’Estadi Municipal.

Posse entrenava a la Pobla de Mafumet, on ha estat durant els darrers 3 anys i arriba a la banqueta de l’Olot acompanyat de Pablo Rotchen, el que serà el segon entrenador, també exfutbolista professional i internacional amb la selecció argentina. Tots dos valoren positivament l’aposta per jugadors de la zona.

La temporada no serà fàcil i més tenint en compte els pressupostos d’alguns dels equips que es trobarà l’Olot. Martín Posse serà el líder del cos tècnic de l’Olot. Amb 41 anys, l’exfutbolista de l’Espanyol ha tingut experiències al RCD Espanyol juvenil, al CE L’Hospitalet i recentment al CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, amb el qual va aconseguir l’ascens a Segona B en el seu primer any a la banqueta. Un entrenador amb una proposta definida i atractiva; bon tracte per la pilota i competitivitat màxima.

Notícies relacionades:
– Martín Posse és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot per l’aventura a Segona Divisió B
– Ramon Maria Calderé deixa la banqueta de la Unió Esportiva Olot