Mig miler de nens i nenes garrotxins participen a la 2a edició del Torneig FutBiot

Prop de mig miler de nens i nenes d’arreu de la comarca van gaudir dissabte del segon FutBiot Garrotxa: van participar fins a 18 escoles, amb els alumnes de 5è i 6è de primària. El FutBiot no és un torneig convencional: té per objectiu fomentar valors com el respecte, el joc net, el treball en equip i la igualtat de gènere. Per fer-ho, compten amb unes normes de joc singulars: dos punts per victòria, un per participar amb un equip mixt, i fins a dos punts si es té una bona actitud i respecte cap als rivals. Els guanyadors del torneig van ser l’equip Santa Pau Revolution, de l’escola Joan Maragall de Santa Pau, seguit d’un grup del Petit Plançó i un del Pla de Dalt. Tots els beneficis recaptats a partir del torneig es destinaran al projecte Binemombo que la Fundació Biot duu a terme a Guinea Equatorial, i entre els convidats cal destacar la presència dels futbolistes professionals Aitana Bonmatí, Ivan Balliu i Sergi Gómez.

Notícies relacionades:
– 450 nens i nenes de 18 escoles participaran aquest dissabte al torneig de futbol FutBiot Garrotxa