Ja està disponible cinquena edició de la Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM d’Olot

L’Ajuntament d’Olot ha posat a disposició dels pares i mares de la ciutat la cinquena edició de la ‘Guia d’Actitivitats Extraescolars 5:PM’ per al curs 2017-2018. La guia es pot consultar en format físic, aplicació mòbil o a través de la pàgina web www.olot.cat/guia5pm.

38 activitats extraescolars diferents són l’oferta de la ‘Guia d’Activitats Extraescolars 5:PM ‘. Arts escèniques, robòtica, arts plàstiques, esports i idiomes són algunes de les propostes. També s’hi recullen activitats de suport a l’estudi per a infants i joves. La publicació té l’objectiu d’unificar tota l’oferta d’activitats extraescolars, aprofitant per reconèixer la tasca de totes les empreses i entitats que les fan possible.

La novetat és que enguany es posa a l’abast dels pares i mares una aplicació mòbil anomenada ‘5PM Extraescolars’. L’app permetrà accedir a la informació de la guia prèviament a la inscripció i durant el transcurs del curs escolar. Pel que fa a la guia en format paper se n’han distribuït un total de 4.300 exemplars que es repartiran a escoles i instituts abans d’acabar el curs.

La tercera via per consultar el recull d’activitats és a mitjançant la pàgina web www.olot.cat/guia5pm, on també es poden trobar activitats per dibuixar i pintar, obra de l’artista Tavi Algueró i una activitat relacionada amb el Riu Fluvià.

x