El nou servei de suport al domicili oferirà productes a tot tipus de persones que els puguin necessitar circumstancialment per raons de salut

El nou servei de productes de suport al domicili de la Garrotxa s’adreça a tot tipus de persones que necessitin un recurs, no només persones grans o dependents. Ho ha explicat el regidor de Benestar Social a Pentàgon, qui també ha explicat que part del mercat del dilluns es desplaçarà al carrer de Bolòs quan comencin les obres del Firal.

Fa unes setmanes que el servei de productes de suport al domicili funciona a la Garrotxa. El nou servei permetrà subvencionar tot tipus de persones que necessitin algun tipus de suport a casa seva. Pep Berga, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot ha explicat que el carrer de Bolòs, un cop arranjat, servirà per acollir part del mercat del dilluns que s’haurà de resituar a partir del juliol, quan comenci la reforma del Firal.

Berga ha confirmat que els regidors del PDeCAT / Demòcrates de Catalunya que volen seguir a l’Ajuntament després de la marxa de Josep Maria Corominas, pensen ara per ara a integrar una única candidatura. En resposta al regidor d’Olot En Comú, Xavier García, sobre quina política consideren més important de cares als dos anys que li queda a l’actual equip de govern, Pep Berga n’ha triat dues, la reforma del Firal com a acció concreta i les polítiques d’ocupació com a acció general.