La Unió Esportiva Olot fitxa el central osonenc de 23 anys Roger Barnils

La Unió Eportiva Olot ha anunciat un nou reforç per a la temporada a Segona B. Es tracta de Roger Barnils, central osonenc de 23 anys que ja ha competit a la categoria de bronze amb el Prat i la de plata amb el Llagostera. El club també ha anunciat, d’altra banda, les baixes de Tito Malagón i el porter Albert Quintanas.

La Unió Esportiva Olot ha fet oficial la incorporació de Roger Barnils, de 23 anys. El central osonenc ha competit amb el Prat aquesta temporada a Segona Divisió B i fins i tot ha tingut minuts a la categoria de plata del futbol estatal, competint amb el Llagostera. Nascut a Seva, Barnils és un central que per les seves característiques també pot actuar de pivot. Es tracta d’un futbolista de molta projecció. Es va formar al futbol base del seu poble natal i va saltar al Manlleu, on va arribar al primer equip i va disputar la promoció d’ascens per pujar a Segona B. El club el descriu com un jugador de gran joc aeri i interessant sortida de pilota que s’emmarca en el perfil de jugador de proximitat, amb fam per progressar que busca la secretaria tècnica.

A darrera hora, el club ha anunciat també les baixes de l’extrem Tito Malagón i el porter Albert Quintanas, que deixaran fitxes lliures per fer noves incorporacions. La Unió Esportiva Olot ha anunciat que estar a punt de tancar tres noves incorporacions. El club vol reforçar totes les línies per a la temporada a Segona B.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot anuncia les renovacions de 7 dels seus futbolistes
– La Unió Esportiva Olot anuncia el tercer fitxatge per a la pròxima temporada, el badaloní Iván Guzmán