Arrenca l’Open Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes

Ha arrencat una nova edició de l’Open Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes. Les instal•lacions del Club Natació Olot han començat a rebre els aficionats i els alumnes dels centres educatius garrotxins, per gaudir del partits programats. També s’ha pogut veure una exhibició de blind tennis, una modalitat pensada pels esportistes amb menys capacitats visuals.

Esforç, superació, qualitat…tots aquests valors es fan evidents cada any amb la celebració de l’Open Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes. El torneig ha arrencat aquest dijous amb la celebració dels primers partits sota un sol intens, que posava encara més dificultats als tennistes presents sobre les pistes del Club Natació Olot. Precisament, en aquest entorn va tenir lloc aquest dimecres el sorteig del quadre, amb la presència d’alguns dels setze jugadors que competeixen en aquesta edició del torneig. Alguns d’ells ocupen els llocs més importants del rànquing estatal de tennistes amb cadira de rodes.

Prop de mig miler d’escolars dels centres educatius garrotxins ja han assistit als primers enfrontaments, així com molts aficionats al tennis de la comarca. Entremig dels partits, s’ha pogut veure una exhibició de Blind Tennis per a esportistes amb menys capacitats visuals. La final de l’Open Santi Silvas es disputarà diumenge, a partir de les onze del migdia. Fins llavors, les instal•lacions del Club Natació Olot viuran el millor tennis estatal en cadira de rodes.

Notícies relacionades:
– El 8è Memorial Santi Silvas se celebrarà del 15 al 18 de juny al Club Natació Olot i inclou dues noves modalitats