Martín Posse, entrenador de la UE Olot: “Felipe Sanchón és un jugador interessant i hi estem treballant”

L’argentí Martín Posse ha aterrat a la Unió Esportiva Olot amb molt treball per davant. L’equip acaba d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió B i l’exjugador de l’Espanyol, entre d’altres, ha passat pels Informatius d’Olot Televisió per repassar quins són els objectius del club aquesta temporada i parlar de possibles fitxatges.

L’Olot ha aconseguit incorporar dos jugadors, Masó i Barnils, que compleixen amb el producte de proximitat que, des del club, volen incorporar: “M’han demanat confeccionar una plantilla que sigui majoritàriament catalana. Crec que hi han bons futbolistes aquí i ara toca escollir els millors. A nivell d’equip la proposta de joc és fer que l’afició gaudeixi i, per sobre de tot, que se senti identificada amb l’equip”. Posse és conscient que serà una temporada complicada en una categoria en la que competeixen clubs que, fa ben poc, eren a Primera Divisió: “Hem de ser conscients que competirem amb rivals com el Mallorca o l’Hércules, però també que hem de competir i fer-nos respectar”.

El club garrotxí té l’objectiu, primer, “de mantenir la categoria. A partir d’aquí, la mateixa competició ens posarà on ens toqui i marcarà els nostres objectius”. Després que s’hagin conegut les baixes de Malagón i Quintanas, Martín Posse ha valorat els canvis que pot patir l’equip de l’ascens: “És una plantilla amb molts jugadors ja experimentats a Segona Divisió B. Això donarà continuïtat al bloc i hem d’aprofitar l’impuls de l’ascens. Amb aquest bloc, i sumat a jugadors de la categoria i la obligació dels futbolistes sub-23… Amb aquests paràmetres estem confeccionant la plantilla”. Un dels noms que més ha sonat aquests dies per acabar vestint la samarreta de l’Olot és Felipe Sanchón. L’exjugador del Girona ha aconseguit l’ascens amb aquest club aquesta temporada i ara queda lliure. La bona relació que manté amb Sergi Raset, que ja el va fitxar pel club gironí i que va compartir vestidor amb ell, són els factors que els olotins intenten aprofitar: “És una opció interessant i a tots ens agradaria. És un dels noms sobre els quals s’està treballat per veure si aconseguim que s’uneixi al club. És un jugador interessant i amb una gran trajectòria. Creiem que encara té molt futbol i que podria aportar moltes coses”.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot presenta Martín Posse, el nou entrenador del club
– Martín Posse és el nou entrenador de la Unió Esportiva Olot per l’aventura a Segona Divisió B
– Ramon Maria Calderé deixa la banqueta de la Unió Esportiva Olot