El Shopping Nit 2017 repartirà premis de fins a 200 euros

Aquest dissabte tindrà lloc una nova edició del Shopping Nit. El sorteig repartirà 20 premis per un valor màxim de 200 euros en compres. Per participar al sorteig, caldrà omplir un passaport amb tres adhesius de tres establiments diferents. El passaport s’activarà a partir de les 8 del vespre.

El Shopping Nit és una activitat que vol generar promoció econòmica alhora que ofereix diversió als consumidors. Entre les actuacions previstes per dissabte a la nit, destaquen les de Lapsus, a partir de 3/4 de 8. També la del grup Hocus Pocus, i la d’una autèntica banda de dixie, The Hat Hausen Elàstic Band. A banda d’aquesta oferta, a la plaça rector Ferrer hi haurà un punt d’informació de l’Associació de Comerciants. Al lateral de l’església Sant Esteve hi haurà l’espai Ben bé d’Olot, amb degustacions de Ratafia Russet, Can Carbasseres i Can Japot, i l’espai 100% Olot & Garrotxa, amb degustacions de productes de Noel Alimentaria, Cropics i el forn de pa Pere Tubert i pastisseria Callís.