S’acaba la Selectivitat amb bones sensacions entre els estudiants garrotxins

Avui s’acaben les Proves d’Accés a la Universitat a l’Institut Bosc de la Coma. Aquest matí, s’han fet les assignatures de modalitat, i els passadissos estaven més buits, sense xivarri i sense el nerviosisme del primer dia. El dia 28 de juny sabran els resultats de les proves.

Aquest matí els passadissos de l’Institut Bosc de la Coma estaven més buits i es respirava certa tranquil•litat. A la tercera jornada de la Selectivitat, la majoria d’exàmens eren d’assignatures de modalitat i alguns estudiants, han optat per fer només les matèries comunes.

Avui toquen assignatures com Física, Geografia, Llatí o Matemàtiques. Les últimes proves són a les 4 de la tarda: Literatura Catalana i Tecnologia Industrial. A dos quarts de sis, els últims estudiants hauran acabat les PAU. I començarà, d’aquesta manera, el seu estiu. Els estudiants hauran d’esperar fins el dia 28 de juny per conèixer els resultats de la Selectivitat.

Notícies relacionades:
– 178 estudiants de la Garrotxa s’examinen d’Història, Filosofia i llengua estrangera a la segona jornada de la Selectivitat
– Arrenca la selectivitat per a 178 alumnes garrotxins dels quatre instituts de postobligatori olotins