El Club Atletisme Garrotxa competirà a l’Enfutbola’t després d’una bona temporada

El Club Atletisme Garrotxa acaba de completar una fantàstica temporada en el seu 14è any d’història, en què ha aconseguit la màxima puntuació a les seves respectives lligues. Només els enfrontaments directes contra els primers classificats els han apartat de proclamar-se campions. Ara acaben de signar un conveni amb la UE Olot que els permetrà disputar un últim torneig aquest proper cap de setmana.

La lliga ja ha acabat, però el Club Atletisme Garrotxa continua entrenant. L’últim objectiu que s’ha marcat aquesta temporada és fer un bon paper a l’Enfutbola’t, la jornada inclusiva que la Federació Catalana de Futbol organitzarà aquest proper cap de setmana a Premià de Dalt. És la primera vegada que el Club Atletisme hi participa. Ho ha aconseguit gràcies al conveni que ha establert amb la Unió Esportiva Olot.

El conveni amb la Unió Esportiva Olot permet al Club Atletisme Garrotxa utilitzar la seva estructura i els seus mecanismes de difusió, a més d’un suport econòmic. En el seu 14è any d’història, el Club Atletisme ha completat una temporada de somni on, a més d’establir el conveni de col·laboració amb la Unió Esportiva Olot, ha rebut reconeixements com el Premi a la Millor Iniciativa Social a la Nit del Garrotxí de l’Any. Només se’ls ha escapat els títols de lliga, tot i que els han tingut molt a prop.

Actualment el Club Atletisme Garrotxa compta amb 38 jugadors, entre els dos equips i l’escoleta. Els jugadors del Club Atletisme Garrotxa espera fer un bon paper aquest diumenge a l’Enfubola’t. Després, podran descansar en una merescudes vacances, sabent que aquesta temporada s’han fet els deures.

Notícies relacionades:
– El Club Atletisme Garrotxa rep el Premi a la Millor Iniciativa Social del 2016