El dimecres 21 de juny tindran lloc els actes d’homenatge pel 175è aniversari de la mort de la Venerable Lliberada Ferrarons a l’església del Carme

Amb els tràmits de Beatificació i Canonització de la Venerable Lliberada Ferrarons en ple procés, es compleixen 175 anys de la seva mort, el 21 de juny de 1842. A l’Església del Carme s’hi troba l’exposició permanent i és on també tindran lloc els actes d’homenatge el proper dimecres.

Nascuda el 1803 a Olot, Lliberada Ferrarons va dedicar la seva vida al treball, a la creença religiosa i a dedicar-se als demés. De jove ja patia una malaltia que es va anar agreujant amb el temps i que la va tenir els últims 13 anys de la seva vida al llit. Va morir el 21 de juny de 1842, ara fa 175 anys. Des de 2009 és Venerable i ara, des de la Comissió per la Beatificació i Canonització de la Lliberada Ferrarons busquen donar un pas més. El proper dimecres tindran lloc els actes d’homenatge, que començaran amb un Laudati en el seu honor, a càrrec del Vicepostulador Mossèn Joan Boburés, a les 7 de la tarda. També tindran paraules per ella la Postuladora General de l’ordre del Carme, Giovanna Brizi, l’Alcalde d’Olot Josep Maria Corominas i el Provincial dels Carmelites Luís José Maza. El bisbe de Girona Francesc Pardo farà una eucaristia mitja hora més tard i després es podrà visitar la sala d’exposició permanent en honor a la Venerable Lliberada Ferrarons. 

Notícies relacionades:
– Olot Televisió recorda a Lliberada Ferrarons, dona il·lustre d’Olot

x