Olot acull diumenge la 3a edició del Dia Internacional del Ioga al Pavelló Municipal d’Esports

Una vintena d’activitats previstes per aquest diumenge tornaran a fer d’Olot la capital gironina del Ioga amb la celebració de la 3a edició del Dia Internacional d’aquesta disciplina. Les activitats seran gratuïtes i obertes a tothom.

Aquest diumenge, el Pavelló Municipal d’Esports d’Olot acollirà la celebració de la 3a edició del Dia Internacional del Ioga. Els assistents podran practicar diferents tipus de ioga, des de Kundalini al ioga acrobàtic, passant pel Iyengar o el ioga en cadira per a persones amb la mobilitat reduïda.

També es podrà assistir a xerrades o gaudir de concerts de mantres a darrera hora de la tarda. En total s’han previst una vintena d’activitats gratuïtes obertes a tot el públic que es portaran a terme durant tot el dia.

El ioga és una pràctica mil·lenària d’origen indi que, segons l’Assemblea General de les Nacions Unides, ofereix un enfocament integral  de la salut i del benestar. L’any 2014, l’Assemblea General de les Nacions Unides va reconèixer el dia 21 de juny com el Dia Internacional del Ioga per ajudar a promoure’n la seva pràctica. Diferents ciutats d’arreu del món se sumen a la celebració amb la pràctica oberta d’aquesta activititat en places i carrers. Diumenge, Olot concentrarà el major nombre d’activitats relacionades amb el ioga amb motiu del Dia Internacional d’aquesta pràctica.

Notícies relacionades:
– El Pavelló Municipal d’Esports d’Olot acull la celebració del Dia Internacional del Ioga per segon any

x