OCLÍNIC Olot és la primera clínica dental de la provincia de Girona que forma part de l’Associació Best Quality Dental Centers

OCLINIC d’Olot va rebre ahir la placa que l’acredita com a nou membre de l’Associació Best Quality Dental Centers, una xarxa que engloba les millors clíniques dentals d’Espanya. Una plataforma de professionals que facilita la interrelació i formació en noves tecnologies tècniques odontològiques.

El doctor Jordi Cambra, President de l’Associació Best Quality Dental Centers feia entrega ahir, al doctor Josep Vila, de la placa que certifica que OCLÍNIC Olot entra a formar part de BQDC, una xarxa de clíniques d’Espanya i Portugal que es caracteritzen per compartir uns paràmetres de qualitat, formació constant i tracte al pacient. El cas d’OCLÍNIC és especial, ja que Josep Vila és el doctor més jove en entrar a formar part d’aquesta associació. OCLÍNIC Olot és la primera clínica dental de la província de Girona que entra a formar part de l’Associació Best Quality Dental Centers.