140 esportistes de 5 clubs catalans participen al 14è Torneig Jordi Mora del Club Vòlei Olot

El Pavelló Municipal d’Olot ha acollit aquest dissabte el 14è Torneig Jordi Mora. El memorial organitzat pel Club Vòlei Olot ha portat 140 esportistes a la capital garrotxina de les categories cadet femení, infantil femení i infantil masculí.

El 14è Torneig Jordi Mora del Club Vòlei Olot ha portat 140 esportistes de 5 clubs diferents al Pavelló Municipal d’Olot. Els clubs convidats han vingut de diferents punts de Catalunya: Barcelona, Sant Martí Sarroca, Sant Just Desvern i Sabadell.

Tant els amfitrions com els visitants s’han sentit molt a gust en aquest torneig olotí. El torneig és un homenatge que fa al club a la figura de Jordi Mora. Un entrenador i jugador del Club Vòlei Olot que va tenir una importància cabdal per l’entitat.

El Club Vòlei Olot diu adéu a la temporada amb un balanç molt bo, sobretot per la permanència del primer equip a Primera Nacional, l’ascens del sènior femení a Primera Catalana i la permanència de l’infantil, cadet i juvenil a Primera Catalana.

Notícies relacionades:
– Un centenar de jugadores de cinc clubs diferents participen al 13è Memorial Jordi Mora de vòlei al CV Olot

x