El 23è Sant Rock Festival de l’Associació de Joves Gos de Sant Roc tindrà lloc els dies 7 i 8 de juliol

Les Fonts de Sant Roc s’ompliran de música els dies 7 i 8 de juliol. El 23è Sant Rock Festival organitzat per l’Associació de Joves Gos de Sant Roc portarà noms com Marsal Ventura o Toni Beiro. Aquest divendres a l’ermita de Sant Roc s’ha presentat el cartell amb música en directe.

L’Associació de Joves Gos de Sant Roc ha desvelat el cartell del 23è Sant Rock Festival. Des de 1995 aquesta entitat s’ha encarregat d’organitzar aquest esdeveniment i l’ha anat consolidant. Enguany portarà a les Fonts de Sant Roc la nit d’electrònica divendres 7 de juliol, amb Marsal Ventura com a cap de cartell i la nit de rock dissabte 8 de juliol amb Toni Beiro al capdavant que repeteix al festival.

Adrian Bau i AJ Tech també punxaran a la nit electrònica. Pel que fa a la nit de rock, encetarà la nit el grup de rap de Sant Roc Gonu Real Street Sound, seguits del gironins Comodor i els olotins Milicians. El festival acollirà també la 2a edició de la Festa Holi que enguany es celebrarà al carrer Macarnau.

Constan Fernàndez, ex membre de l’Associació Gos de Sant Roc va amenitzar la presentació amb la seva música. Amb tot, el Sant Rock Festival es prepara per portar a Olot música, bon ambient i actes gratuïts oberts a tothom.

Notícies relacionades:
– L’organització del Gos de Sant Rock prepara una completa programació de cares a la 20a edició del festival

x