Isaac Barti guanya la Pujada a la Salut per tercera vegada a la seva trajectòria

Sant Feliu de Pallerols ha celebrat aquest diumenge la 43a Pujada a la Salut, una prova especial per a l’atletisme comarcal. Isaac Barti i Montse Badosa s’han proclamat vencedors d’una edició que serà recordada per la intensa calor viscuda.

La Plaça del Firal de Sant Feliu de Pallerols s’ha omplert ben aviat, per assistir des de dos quarts de nou del matí a les diferents sortides de la Pujada a la Salut. Aquesta competició és un esdeveniment de resistència, on només les cames més ben preparades poden resoldre-la corrent en tot el seu recorregut de tres quilòmetres, amb un desnivell de més de 550 metres positius que podien convertir-se en tot un mur pels atletes.

El gran guanyador de la cursa ha estat Isaac Barti. L’olotí torna a demostrar que és un especialista en les carreres verticals, i guanya la Pujada a la Salut per tercera vegada en la seva trajectòria. L’atleta del Club Natació Olot ho va aconseguir amb un temps de 20 minuts i 43 segons, el seu millor registre en la competició. Tot i això, encara es troba gairebé a un minut del rècord de la pujada, establert per tot un mite de la prova com és Josep Maria Illamola, amb un temps de 19 minuts i 47 segons. En segona posició ha quedat Jordi Clermont, a poc més d’un minut de Barti. En categoria femenina, la vencedora ha estat Montse Badosa, amb un temps de 32 minuts i 15 segons, que ha creuat la meta amb sis segons d’avantatge respecte Rosario Ruiz, segona classificada. Els millors atletes de Sant Feliu de Pallerols han estat David Duran i Berta Amagat.

Notícies relacionades:
– Rubén Hernández s’imposa a la 42a Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols però no es pot apropar al rècord d’Illamola del 1990
La Pujada a la Salut, organitzada pel Club Atletisme Pescallunes, reuneix 210 participants en la seva 41a edició i veu guanyar el jove Isaac Barti
La Pujada al Santuari de la Salut de Sant Feliu de Pallerols compleix 40 edicions amb uns 250 participants

x