Kike Siscar guanya la 8a edició de l’Open Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes

Kike Siscar ha estat el gran guanyador de l’Open Santi Silvas 2017 de tennis en cadira de rodes. El tennista murcià s’ha imposat a Francesc Prat a la final individual, i suma aquest títol a l’aconseguit dissabte en la categoria de dobles. Durant els quatre dies de torneig, han passat prop d’un miler d’aficionats al tennis per les instal·lacions del Club Natació Olot.

Un dels grans triomfs de l’ésser humà és haver concebut l’esport com una eina divulgativa i saludable per les persones. Això es demostra amb torneigs com el Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes, que ha aglutinat des de dijous i fins diumenge el millor tennis d’aquesta disciplina de tot l’estat espanyol a Olot. Al final, el gran vencedor d’aquesta edició de l’Open ha estat el murcià Kike Siscar, que s’ha imposat per 6 a 2 i 6 a 0 a la final davant Francesc Prat. Siscar també s’ha proclamat campió en categoria de dobles, fent parella amb Álvaro Illobre. Els dos han demostrat l’alt nivell del tennis estatal en cadira de rodes, davant el miler d’aficionats que han presenciat algun dels millors moments del torneig.

Amb la seva celebració, l’Open recorda cada any un dels grans impulsors del tennis en cadira de rodes, el garrotxí Santi Silvas. Tot i que ell no va poder veure en persona el seu somni, el campionat ja porta vuit edicions celebrant-se.

Notícies relacionades:
– Arrenca l’Open Santi Silvas per a tennistes amb cadira de rodes
– Els pacients de l’Institut Guttman podran fer tennis durant la seva rehabilitació gràcies a Tommy Robredo
– Acord entre la Fundació Tommy Robredo i l’Obra Social La Caixa per promoure l’esport adaptat