L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot ofereix 18 activitats diferents per al curs 2017-2018

Des del 14 de juny que les preinscripcions per apuntar-se a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot estan disponibles. L’escola ofereix 18 activitats diferents per a nens i nenes a partir de 3 anys, joves, adults i gent gran.

El període de preinscripció per a les activitats de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot 2017-2018 es tanca dimecres. L’oferta de l’EME presenta novetats, com per exemple el curs per a joves a partir de 12 anys ‘Il·lusionisme, la màgia com a art escènica’ que desenvoluparà el Mag Nani. L’activitat és un curs anual que tindrà lloc els dijous de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8.

Els Tastets creatius d’un sol dia també són novetat i giraran entorn a la restauració de mobles antics. Es realitzaran el dissabte 7 d’octubre, 13 de gener i 7 d’abril i estaran dirigits per Mercè Benavent. Una altra novetat són els monogràfics trimestrals per a adults com el taller d’escriptura de ficció amb Josep Torent o el taller Fes el que et surti del ganxet! amb Pili Riol. Pel que fa els cursos anuals per a nens i nenes de 3 a 11 anys mantenen la seva oferta amb 8 cursos, com Il·lustració i còmic amb Tavi Algueró o Iniciació al teatre amb Íngrid Codina.

Per veure l’oferta completa d’activitats de l’Escola Municipal d’Expressió es pot anar presencialment el centre o visitar la pàgina web escolaexpressio.olot.cat. Les matrícules tindran lloc del 12 al 17 de setembre.

Notícies relacionades:
– 20 alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot escenifiquen l’obra ‘Quin món!’ al Teatre Principal
– L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot exposa les seves obres de final de curs a la Sala 15 de l’Hospici
– El LaborActori Jove de l’Escola Municipal d’Expressió presentarà ‘Rumb’ el 4 de juny al Teatre Principal

x