La Unió Esportiva Olot anuncia el tercer fitxatge per a la pròxima temporada, el badaloní Iván Guzmán

La Unió Esportiva Olot presenta el tercer fitxatge per a la pròxima temporada. Es tracta d’Iván Guzmán, que prové del CF Badalona. Ha jugat 110 partits a la categoria de bronze. El Club en destaca el seu talent, velocitat i treball.

La Unió Esportiva Olot ha anunciat un nou fitxatge per a la pròxima temporada a 2a Divisió B. Es tracta d’Iván Guzmán, un interior badaloní de 26 anys, que prové del CF Badalona. Guzmán s’ha format al planter de l’Atlético de Madrid i coneix la categoria de bronze, on ha jugat un total de 110 partits tant amb la UE Sant Andreu, com amb el CE L’Hospitalet i el Badalona. El Club destaca la polivalència, el treball i la qualitat ofensiva del jugador per sumar des de l’ala dreta de l’atac.

Guzmán serà presentat avui a les 6 de la tarda a l’Estadi Municipal. És la tercera incorporació del club, després de la del migcampista Jordi Masó i de l’osonenc Roger Barnils. Des que va acabar la temporada de l’ascens, la Unió Esportiva Olot ha renovat 8 jugadors de la plantilla, a més de Dembo i Kike i ha anunciat la baixa de Tito Malagón i del porter banyolí Albert Quintanas.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot anuncia les renovacions de 7 dels seus futbolistes
– La Unió Esportiva Olot fitxa el central osonenc de 23 anys Roger Barnils